Barkijh:

Åvtehke Saemien Åålmege åarjelsaemien dajvesne

Åvtehke gie fïerhten beajjetje barkoem dorje jïh dejtie njoelkedassi mietie barka mij Åålmegeraerie lea nænnoestamme. Åvtehke lea Åålmegeraerien tjaelije jïh aaj åvtehke diakonijæsse jïh jaahkoeööhpehtæmman. Åvtehken dïedte lea gaskesadtedh, reeredh jïh jeatja barkijh ektesne dej råajvarimmiegujmie barkedh.

Åvtehke Gaebpien Monica.

Hearra åarjelsaemien dajvesne.

Hearra åarjelsaemien dajvesne lea hearradïenesjen dïedte.

Hearra Einar Bondevik.

Diakonije åarjelsaemien dajvesne.

Diakonije lea gærhkoen hoksedïenesje. Dïhte lea evangeelijen barkoe mij gieriesvoeten dutnjan vuesehte, ektievuekiem ektiedidh, skaepievierhtiem vaarjelidh jïh gæmpoem dam reaktoevoeten bïjre. Saemine vuekine daate vuesehte guessine mïnnedh, dajven gærhkoedïenesjejielemem dåeriedidh, ektievuekesne darjomh öörnedh jïh joekehtsh ektenes saemide vååjnesasse bïejedh.

Diakonijebarkije Bertil Jönsson.

Jaahkoeööhpehtimmie åarjelsaemien dajvesne.

Saemien jaahkoeööhpehtimmie lea ulmie viehkiehtidh jïh guktie åadtjoejibie eensi jïh ektenes jaahkoeööhpehtimmie vedtedh, mij gååske jïh dam kristeles jaahkoe nænnoste. Darjome dam "Den teenige Gud'n " bïjre vadta jïh saemien maanah jïh noreh viehkiehtidh jielemen bïjre guarkedh guktie edtja jieledh jïh aaj guktie buektiehtidh sijjen saemien identiteete jïh vuekie voeth vaarjelidh. Maanide jïh noeride haestemem vedtedh jïh gærhkosne jïh siebriedahkesne dåeriedidh. Daate leah gaajhkesidie gieh leah kristsovveme 0-18 jaepien båeries

Åvtehke jaahkoeööhpehtæmman Meerke Krihke Leine Bientie

Åpent møte, Sannhets- og forsoningskommisjonen i Trondheim

Sannhets- og forsoningskommisjonen ønsker velkommen til åpent møte, Kulturtorget på Trondheim folkebibliotek, lørdag 25. januar fra 16.00-18.00.

Familiesamling 2019

Velkommen til årets familiesamling i Trondheim

22.—24. november 2019

Gudstjeneste i Ilen kirke

Søndag 24. november kl. 11.00

Kirkekaffe på Comfort hotell.

Påmelding senest 8. november til:

Monica Kappfjell

e-post: samiskmenighet@kirken.no

Tel: 993 49 477

Betal senest 15. november 2019

Betaling med VIPPS. Bruk «Betal» til: 90794Husk! skriv melding:  k2901301 -p2902063  + hvem du betaler for.

Betaling til konto: 2801.45.98164Husk! skriv melding:  k2901301 -p2902063  + hvem du betaler for.

Program her