Medarbeidere

Daglig leder samisk menighet i sørsamisk område

Daglig leder er den som til daglig utfører arbeidsoppgavene til menighetrådet og iverksetter de vedtak som menighetsrådet gjør. Daglig leder er menighetsrådets sekretær og leder for diakon og leder i trosopplæring. Daglig leder har ansvar for kontakter, organisering og iverksetting av tiltak sammen med de andre ansatte.

Daglig leder er Monica Kappfjell

Prest i sørsamisk område

Prest i sørsamisk område har ansvar for prestetjenesten.

Prest er Einar Bondevik.

Diakon i sørsamisk område

Diakoni er kirkens omsorgstjeneste. Den er evangeliet i handling og blir uttrykt gjennom nestekjærlighet, inkluderende fellesskap, vern om skaperverket og kampen for rettferdighet.
I samisk sammenheng betyr det besøksvirksomhet, deltakelse i det lokale gudstjenesteliv, arrangement av felles aktiviteter og synliggjøring av den samiske befokning i ulike sammenhenger.

Ansatt som diakoniarbeider er Bertil Jönsson

Trosoplæring i sørsamisk område

Samisk trosopplæring har som formål å bidra til en systematisk og sammenhengende trosopplæring som vekker og styrker kristen tro, gir kjennskap til Den treenige Gud, bidrar til livstolkning og livsmestring hos samiske barn og unge på en måte som ivaretar deres samiske tilhørighet og identitet, og utfordrer dem til engasjement og deltakelse i kirke og samfunnsliv. Dette gjelder for alle døpte i alderen 0-18 år, uavhengig av funksjonsevne. (fra Plan for samisk trosopplæring)

Leder for trosopplæringen er Meerke Krihke Leine Bientie

Åpent møte, Sannhets- og forsoningskommisjonen i Trondheim

Sannhets- og forsoningskommisjonen ønsker velkommen til åpent møte, Kulturtorget på Trondheim folkebibliotek, lørdag 25. januar fra 16.00-18.00.