Guktie mijjem jaksedh

mk924@kirken.no

einarb_ute.jpg    Hearra åarjelsaemien dajvesne

Einar Bondevik
   Sørlandsveien 54, 8624 Mo i Rana.
   Mobijle: 47453902
   E-påaste: b788@kirken.no

bertil-jonsson.jpg

Diakonijebarkije åarjelsaemien dajvesne.

Bertil Jönsson
   7898 Limingen
   Tlf.: 99488827
   E-påaste: bejo@kirken.no

leder - sår.jpg    Åvtehke Saemien åålmegeraaran

Sigfred Jåma
   7898 Limingen
   Tlf.: 41659016
   E-påaste: shjaama@hotmail.no

meerke.png    Hietievuerrie jaahkoeööhpehtæmman     åarjelsaemien dajvesne.

Meerke Krihke Leine Bientie
   Tlf.: 41288227
   E-påaste: meerke@kirken.no

Kontaktperson på Nidaros   bispedømmekontor

Vigdis Aanderaa Aakre
   Erkebispegården, 7013 Trondheim
   Tlf.: 73 53 91 33 / 458 54 432
   E-påaste:

Saemien Åålmeges ungdomstreff

Velkommen til Saemien Åålmeges ungdomstreff

26.10.2019 i Røyrvik!

Hva: Saemien Åålmege inviterer ungdom (i samarbeid med Gïeleaernie, Røyrvik) til dagstreff lørdag den 26.oktober i Røyrvik. Arrangementet er en del av markeringen av «Gïelevåhkoe/Samisk språkuke» i Røyrvik i uke 43.

Påmeldingsfrist: Innen mandag 21.10 til Meerke.

Valgresultat av kirkevalget 2019

Her er resultatet fra årets valg til Saemien Åålmege Raerie

Konfirmasjon 2019 / 2020

Saemien Åålmege / Samisk menighet i sørsamisk område (SÅ) inviterer ungdom født 2005 til konfirmantundervisning / konfirmasjonsopplegg undervisningsåret 2019/2020.

Undervisningen vil legge vekt på samisk identitet, språk, kultur og samisk kristendomsforståelse.  Den avsluttende konfirmasjonsleiren blir 3.-9.august 2020 med konfirmasjonsgudstjeneste søndag 9. august 2020. Sted er ennå ikke avklart.

Det er lagt opp til 3 leirsamlinger og en del hjemmeoppgaver med nettundervisning. I tillegg inviteres konfirmantene til en ungdomssamling som er under planlegging.

Invitasjon til «aahketjh jïh aajjetjh»

Saemien Åålmege inviterer til treff «Aahketjh jïh ajjetjh» på Majavatn 14.-16.juni 2019. Treffet er et møtested mellom barnebarn og besteforeldre.

Eldretreff Namsos 2019

Mandag 6. mai er det eldretreff i Namsos