Daerpies Dierie

Årroje: Brån 101, 870 32 Ullånger, Sverige
Tlf.: 0046 70-344 08 82
E-post: mailto:viviann.labba.klemensson@svenskakyrkan.se

Daerpies Dierie njieljen aejkien jaepiej trygkesåvva: Marja beajjan, Jovnesåhkose, Mihkkel-mæssose jïh jåvlide. Daerpies Dierie trygkesåvva 2015: njoektjen 5:n biejjien, ruffien 4:n biejjien, skïereden 3:n biejjien, rahkan 25:n biejjien.

Maehtiejidie teksth Daerpies Dearan daennie e-påastesne seedtedh: dd@samiskmenighet.no

Mujhtiejidie njielje våhkoej åvtelen seedtedh juktie trygkesåvva.

Daerpies Dierie dåarjoem åådtje: Harnösand stift, Nidaroe Bispedömmeraerie, Saemiedigkie Nöörjesen jïh Sveerjen gærhkoste.

Aboneente 2016: 140 kråvnh. Dijjieh gïeh sïjhtijidie dam plaeriem utnedh maehtiejidie mijjese bïevnesem seedtedh: dd@samiskmenighet.no

Daennie åelkies bielesne maehtiejidie joe dej minngemes Daerpies Dierie plaeride pdf formaatine vuejnedh.

Avlyst!! Invitasjon til ungdomssamling i Røyrvik!

Arrangement avlyst denne gang på grunn av få påmeldte.

Saemien Åålmege og Gïeleaernie, Raarvihken tjïelte, inviterer sørsamisk ungdom mellom 14-30 år til ungdomssamling i Røyrvik fredag den 5. April-søndag 7.april 2019.

Gudstjeneste i Gløshaug kirke

Kom på gudstjeneste 1 juli 2018 klokken 12:00 i Gløshaug kirke

Biskop Tor Singsås slutter som biskop

Saemien Åålmege vil takke biskop Tor for hans innsats for å synliggjøre den samiske befolkningen i Nidaros.

Avskjedsgudstjeneste i Nidarosdomen søndag den 11. juni klokken 11:00

Her følger biskopens andakt

Konfirmant 2017/2018?

Saemien Åålmege/Samisk menighet i sørsamisk område (SÅ) inviterer ungdom født 2003 til konfirmantundervisning/konfirmasjonsopplegg undervisningsåret 2017/2018.

Seniortreff i Trondheim avlyst

Senior-treffet i Trondheim er avlyst.

Informasjon om nytt sted og ny tid kommer senere.