Daerpies Dierie

Årroje: Brån 101, 870 32 Ullånger, Sverige
Tlf.: 0046 70-344 08 82
E-post: mailto:viviann.labba.klemensson@svenskakyrkan.se

Daerpies Dierie njieljen aejkien jaepiej trygkesåvva: Marja beajjan, Jovnesåhkose, Mihkkel-mæssose jïh jåvlide. Daerpies Dierie trygkesåvva 2015: njoektjen 5:n biejjien, ruffien 4:n biejjien, skïereden 3:n biejjien, rahkan 25:n biejjien.

Maehtiejidie teksth Daerpies Dearan daennie e-påastesne seedtedh: dd@samiskmenighet.no

Mujhtiejidie njielje våhkoej åvtelen seedtedh juktie trygkesåvva.

Daerpies Dierie dåarjoem åådtje: Harnösand stift, Nidaroe Bispedömmeraerie, Saemiedigkie Nöörjesen jïh Sveerjen gærhkoste.

Aboneente 2016: 140 kråvnh. Dijjieh gïeh sïjhtijidie dam plaeriem utnedh maehtiejidie mijjese bïevnesem seedtedh: dd@samiskmenighet.no

Daennie åelkies bielesne maehtiejidie joe dej minngemes Daerpies Dierie plaeride pdf formaatine vuejnedh.

Saemien Åålmeges ungdomstreff

Velkommen til Saemien Åålmeges ungdomstreff

26.10.2019 i Røyrvik!

Hva: Saemien Åålmege inviterer ungdom (i samarbeid med Gïeleaernie, Røyrvik) til dagstreff lørdag den 26.oktober i Røyrvik. Arrangementet er en del av markeringen av «Gïelevåhkoe/Samisk språkuke» i Røyrvik i uke 43.

Påmeldingsfrist: Innen mandag 21.10 til Meerke.

Valgresultat av kirkevalget 2019

Her er resultatet fra årets valg til Saemien Åålmege Raerie

Konfirmasjon 2019 / 2020

Saemien Åålmege / Samisk menighet i sørsamisk område (SÅ) inviterer ungdom født 2005 til konfirmantundervisning / konfirmasjonsopplegg undervisningsåret 2019/2020.

Undervisningen vil legge vekt på samisk identitet, språk, kultur og samisk kristendomsforståelse.  Den avsluttende konfirmasjonsleiren blir 3.-9.august 2020 med konfirmasjonsgudstjeneste søndag 9. august 2020. Sted er ennå ikke avklart.

Det er lagt opp til 3 leirsamlinger og en del hjemmeoppgaver med nettundervisning. I tillegg inviteres konfirmantene til en ungdomssamling som er under planlegging.

Invitasjon til «aahketjh jïh aajjetjh»

Saemien Åålmege inviterer til treff «Aahketjh jïh ajjetjh» på Majavatn 14.-16.juni 2019. Treffet er et møtested mellom barnebarn og besteforeldre.

Eldretreff Namsos 2019

Mandag 6. mai er det eldretreff i Namsos