Sørsamisk kirkeblad / Sydsamisk kyrkoblad

Adresse:
Tlf.:
E-post:

Daerpies Dierie kommer ut fire ganger i året: til Maria budskapsdag, midtsommer, Mikkelsmesse og jul.
Utgivelse av Daerpies Dierie 2018: 19. mars, 21. juni, 27. september, 13. desember

Stoff til Daerpies Dierie kan sendes  dd@samiskmenighet.no fire uker før trykking.

Daerpies Dierie har støtte fra Härnösand stift, Nidaros bispedømmeråd,
Sametinget i Norge og Svenska kyrkan.

Abonnement for 2018 er SEK kr. 190,-. De som ønsker å bli abonnenter kan sende melding til: dd@samiskmenighet.no. Medlemmer i Saemien Åålmege mottar bladet kostnadsfritt (1 blad pr. husstand).
Seneste nummer av Daerpies Dierie i pdf.-format finner du her til høyre.

Se også www.daerpiesdierie.se.

nr. 3 2013
nr. 2 2013
nr. 1 2013

Kompletterende artikkel til Vindkraft, reindrift og valg, nr. 3/2015, er tilgjengelig under Hovedside->Nyheter.

Gudstjeneste i Gløshaug kirke

Kom på gudstjeneste 1 juli 2018 klokken 12:00 i Gløshaug kirke

Biskop Tor Singsås slutter som biskop

Saemien Åålmege vil takke biskop Tor for hans innsats for å synliggjøre den samiske befolkningen i Nidaros.

Avskjedsgudstjeneste i Nidarosdomen søndag den 11. juni klokken 11:00

Her følger biskopens andakt

Konfirmant 2017/2018?

Saemien Åålmege/Samisk menighet i sørsamisk område (SÅ) inviterer ungdom født 2003 til konfirmantundervisning/konfirmasjonsopplegg undervisningsåret 2017/2018.

Seniortreff i Trondheim avlyst

Senior-treffet i Trondheim er avlyst.

Informasjon om nytt sted og ny tid kommer senere.

Ikke vær taus

Kronikk av Sametingspresident Vibeke Larsen om lansering av forskningsrapport: vold i nære relasjoner i samiske samfunn 8. Mars.