Seniortreff i Trondheim avlyst

Skrevet den 06.04.17

Senior-treffet i Trondheim er avlyst.

Informasjon om nytt sted og ny tid kommer senere.

Invitasjon til Senior-treff i Trondheim

Saemien Åålmege vil fortsette den tradisjon som har vært i mere enn 10 år og herved invitere deg/dere til seniortreff i Trondheim. Er du/dere kjent med at noen ikke har fått invitasjon, send denne videre, slik at flest mulig får muligheten til å delta.

Stedet er         Comfort hotel Park

Prinsens gate 4a

7012 Trondheim

Tirsdag 30.mai - torsdag 1.juni 2017

Pris Comfort hotel Park         Kr.       925,- per enkelt rom per natt

Kr.     1125,- per dobbeltrom per natt

3-retters middag 420,- per person per dag

I prisen inngår frokost.

Grov oversikt:

tirsdag 30.mai             kl. 12.00 Ankomst Comfort hotel Park

kl. 18:00 middag på hotellet

onsdag 31.mai             Endelig program ikke klart

kl. 18:00 middag på hotellet

torsdag 1.juni              kl. 12.00 Avslutning

Vi vil ha en samling i Nidarosdomen og noen andre aktuelle programpunkter kan vara: Sverresborg, Erkebispegården museum, Vår Frue kirke, byvandring med pilgrimspresten i Nidaros og andre punkter.

Har du forslag til programpunkter ta kontakt.

Alle som ønsker kan melde seg på før den 25. april til Diakon i sørsamisk område
tlf. 994 88 827, eller diakon@samiskmenighet.no

Meld deg på

Jïjnjh heelsegh

Bertil Jønsson

Diakoniarbeider

Åpent møte, Sannhets- og forsoningskommisjonen i Trondheim

Sannhets- og forsoningskommisjonen ønsker velkommen til åpent møte, Kulturtorget på Trondheim folkebibliotek, lørdag 25. januar fra 16.00-18.00.