Velkommen til Semien Åålmeges ungdomstreff 13-15.2.2015

Skrevet den 05.02.15

Buerie båeteme tjåanghkose noeride!

Velkommen til Semien Åålmeges ungdomstreff 13-15.2.2015

De 10 første som melder seg på får plass. «førstemann-til-mølla»prinsippet. Påmeldingfrist: Innen fredag 6.2 kl 15.00 til Meerke

På siden for aktiviteter finner dere programmet.

Hvem: Alle som har deltatt/deltar i vår konfirmasjonsundervisning (konfirmert/konfirmeres sommeren i disse årene 2012-2015, (født 1997-2000), eller er medlem hos oss i alderen 18-24 år (født 1991-2000) eller er utdannet ungdomsleder.

Når: fredag 13.2- søndag 15.2. Vi starter fredag kveld kl 18.00 med mat på Egon i Kongens gate. Undervisninga starter kl 20.00 på Comfort Park hotell. Vi avslutter søndag ca kl 12.

Hvor: Comfort Park Hotell i Trondheim.  Adresse: Prinsensgate 4a. Det ligger et steinkast unna Nidarosdomen.

Hvordan: Saemien Åålmege dekker reise*, kost (fredag kveld-søndag er frokost inkludert)  og opphold (overnatting) . Vi dekker det som koster av aktiviteter i programmet og undervisningsmateriell.

Innhold: Saemien Åålmege mener at DU er viktig! Vi ønsker at ungdommens stemme skal høres. Det vil bli fokus på sørsamisk språk i samlinga. Det er lagt opp til mange spennende tema! Det er godt med tid for å snakke sammen, ha det sosialt og trivelig!

Spørsmål: Ta kontakt med Meerke på mobil 41288227 eller meerke@kirken.no eller mbientie@hotmail.com

*reise tur/retur på rimeligste måte med offentlig transportmiddel. Inntil kr 2.000,- pr. deltager.

Avlysning Familiesamlingen 2021

SÅR beklager at de ser seg nødt til å avlyse årets planlagte familiesamling ( 19-21.mars 2021) pga Covid-19 situasjonen.

Støtteerklæring til Åarjel-Fovsen og Jillien-Njaarke

-  i forbindelse med vindkraftutbygging i deres reinbeiteområder.