Tjåanghkoe Tråantesne

Skrevet den 13.11.14

Daan jaepien aaj Saemien åålmegeraerie, SÅR datnem/dijjieh tjåanghkose Tråantesne böörie.

Mijjieh edtjijibie Comfort Hotel Parkesne årrodh mij lea kroessesne Bispegeajnose jïh Prinsegeajnoe. Daesnie mijjen leah 80 sijjieh jïh mijjieh libie aaj åådtjeme konferanse goevtesem leejjedh gusnie edtjijibie mijjen darjomh utnedh.

Daan jaepien aamhtese lea maadthlaaken heevehtimmie jïh bïegkefaamoebigkeme Gaelpesne maam libie tsyögkestalleme.

Gyrhkesjimmie sjædta Ilen gærhkosne laavvardahken rahkan 29:n biejjie ts 17.00. Gyrhkesjimmesne åadtjoejibie aaj fïerhten jaapetje skyllijidie åahpenadtedh.

Avlysning Familiesamlingen 2021

SÅR beklager at de ser seg nødt til å avlyse årets planlagte familiesamling ( 19-21.mars 2021) pga Covid-19 situasjonen.

Støtteerklæring til Åarjel-Fovsen og Jillien-Njaarke

-  i forbindelse med vindkraftutbygging i deres reinbeiteområder.